top of page

OM MEG

MItt navn er Anders Grizzly Fægri, også kjent som SumoGrizzly. Under hele min oppvekst på Grefsen i Oslo ble jeg systematisk mobbet, noe som har preget resten av livet mitt.

Jeg har utviklet en overspisingslidelse og har slitt med depresjon, lavt selvbilde og selvfølelse.​Mitt liv forandret seg da jeg ble involvert i levende rollespill (laiv), giftet meg, var med å bygge opp wrestlingmiljøet i Norge og kom med på landslaget i sumo.​

Jeg har hele livet jobbet med mennesker både i mitt yrkesliv og i frivillige organisasjoner. Jeg har jobbet 10 år i barnehage og tatt utdanning med spesialisering på de minste barna i barnehagen.​

Jeg har et ønske om å bidra til at barn trygt kan vokse opp i et samfunn hvor det er greit å ikke være helt A4. Kanskje ser du ikke ut som alle andre, kanskje du har en familie som skiller seg ut. Kanskje har du en hobby som ikke så mange driver med og kanskje har du problemer med å passe inn i sosiale situasjoner. Likevel har du rett til å behandles med respekt og prates til på en ålreit måte.

Dette er ting jeg liker å snakke med barn og ungdom om. Dette er ting jeg liker å snakke med voksne om også. Dette er viktig for det kan ha ganske alvorlige konsekvenser senere i livet.

Jeg bruker erfaringer og eksempler fra mitt eget liv for å illustrere dette og sette ting i perspektiv.

bottom of page